WIN ZIP

winzip, aphorismes, dichten dichtung, συμπηκνώματα, sentenze,

Πέμπτη, Ιανουαρίου 11, 2007

ΞΕΡΑ-ΧΛΩΡΑ

ΞΕΡΑ-ΧΛΩΡΑ.
Εκτός από τη "προπαγάνδα και τό φοιτητικό κίνημα", εντός των οργανισμών των ΑΕΙ υφίστανται λιγότερο ή περισσότερο δημιουργικές καταστάσεις.
Ο διάλογος δυστυχώς, κινείται μεταξύ μαύρου-άσπρου και από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές. Οι δημιουργικές καταστάσεις είναι σχεδόν αξεδιάλυτες από τις αντιδραστικές, όπως μία ευαίσθητη χειρουργική επέμβαση.
Είναι προφανές ότι οι "μόνιμοι" θίγονται λιγότερο σε κάθε περίπτωση, ενώ οι συμβασιούχοι ερευνητές,μέρος των οποίων μοχθεί δημιουργικά μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες προβλέπεται να εξοντωθεί χωρίς τη πολυτέλεια αξιολόγησης.
Οσοι τάσονται υπέρ ή κατά της Αναθεώρησης του άρ.16, άς σκύψουν προσεκτικά μη κάψουν τα ξερά με τα χλωρά. Θέλει κόπο να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι.
Ολοι έχουν μετατραπεί σε "Ναπολέοντες" αφ'υψηλού, όπως και ο Ξέρξης από τό όρος Αιγάλεω παρακολουθεί την μάχη μαζί με την ήττα. Αυτή η μάχη έχει μόνο "στρατηγούς",
λείπουν οι τυφεκιοφόροι.
Οσο γίνεται επίκληση Αξιολόγησης και ταυτόχρονα μετατίθεται σε αόριστο χρόνο, τόσο οι προθέσεις δεν έχουν το ποθητό αποτέλεσμα.
Είμαστε πολλοί αυτοί που επιθυμούμε να επιβιώσουν τα δημιουργικά πρόσωπα, αντί εντός ενός διχαστικού κλίματος να αναπαραχθούν μετριότητες εκατέρωθεν.

3 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Όπως θα έχεις καταλάβει είμαι σε εντελώς άλλη διάθεση αλλά ήθελα να σου πω ένα γεια κι απο δω :)

11 Ιανουαρίου, 2007 16:59  
Ο χρήστης Blogger Eleni63 είπε...

ποιός ακούει φίλε??
Aλλά λέγε λέγε κάτι θα μείνει.

11 Ιανουαρίου, 2007 23:22  
Ο χρήστης Blogger gb είπε...

@eleni,; άς λέει ο ν.Δήμου για ζεροκομεντάδες.
Μηδέ πρό του τέλους άς μή μακαρίζει τους πολυκομεντάδες.
Στό μέλλον το απώτερο ξυρίζουν τόν γαμπρό

12 Ιανουαρίου, 2007 19:40  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα