WIN ZIP

winzip, aphorismes, dichten dichtung, συμπηκνώματα, sentenze,

Παρασκευή, Ιανουαρίου 12, 2007

ΔΩΡΕΑΝ(;) ΠΑΙΔΕΙΑ και.. ΥΒΡΙΣ στι Δίκτυο ,

από: gb Ιανουαρίου 6th, 2007 at 11:09

Σε λογικά επιχειρήματα είναι δύσκολο να φέρει κάποιος αντίρρηση”, ακριβώς, φαίνονται λογικά, να δούμε όμως άν αποδεικνύονται ώς πραγματικά ή παρασκευασμένα.

Πρωτύτερα όμως θέλω να σάς συμπαραταχθώ και να να ζητήσω συγνώμη για την προσωπική προσβολή εκ μέρους του ανώνυμου,
ο οποίος αναίτια προσβάλει και διαχωρίζει “βολεμένους και μεταρυθμιστές”,
αναρωτιέμαι πόθεν προέρχεται ο ανώνυμος αναμάρτητος.
Το θέμα είναι σοβαρό, το Diablog, οφείλει να ζητήσει συγνώμη και να αφαιρέσει το προσβλητικό σχόλιο.

Σχόλιο από: gb Ιανουαρίου 6th, 2007 at 11:29
Είναι λογικό επιχείρημα; κ. Θ.Λαζαρίδη και μάλιστα τιθέμενο ώς απροϋπόθετο και αυτονόητο, πρίν από την παράθεση αναλυτικών επιχειρημάτων;
Λέτε, “οι εύποροι βάζουν «8» στον κρατικό κορβανά και παίρνουν από αυτόν «5». Οι άποροι βάζουν «2» και παίρνουν και αυτοί «5». Αυτός είναι ο λόγος που παραδοσιακά η αριστερά ευνοεί τη «δωρεάν» παιδεία.”
Κατ’αρχήν η Αριστερά θεωρείται αριστερά και η Δεξιά θεωρείται δεξιά επειδή μιμούνται το αγγλικό πολιτικό σύστημα της βιομηχανικής τεχνολογικής επανάστασης και συχνά επειδή η “Δεξιά” δεν γνωρίζει τί ποιεί η “Αριστερά”.
Το μαθηματικό θεώρημα “οι εύποροι βάζουν 8 και παίρνουν 5″ είναι λάθος, διότι και σε κουτσουρεμένο αστικό σύστημα, “τα λεφτά πάνε στα λεφτά”, ήτοι τα 8 γίνονται 16 και όσοι “άποροι” βάζουν τα 2, άντε να γίνονται 3.
Μή πάμε και παραπέρα, πώς γίνονται τα 8 και πώς γίνονται τα 2, διότι αναγκαστικά λύνουμε το άλυτο θεώρημα του Γκάντι, πώς γίνεται ο πλούτος χωρίς κόπο.

Σχόλιο από: diablog Ιανουαρίου 6th, 2007 at 11:36
Το ανώνυμο σχόλιο διαγράφηκε ως υβριστικό και άρα αντίθετο με την πολιτική δημοσίευσης του ιστολογίου. Σχόλιο από: gb Ιανουαρίου 6th, 2007 at 13:38
@R.W. Προφανώς η μόρφωση ανήκει στη πλευρά του δικαίου και της αληθείας (VERITAS), άλλως θεωρείται παραμόρφωση και υπάλληλος της νομής εξουσίας (auctoritas), σε οποιοδήποτε άδικο σύστημα ώς συνιστώσα και διέξοδός του.
Χωρίς πλούτο με κόπο δεν προκόβει Ανάπτυξη, το γνωρίζουν καλύτερα απ’όλους οι παροικούντες στην αντίδραση δεξιάς και αριστεράς.
Πάντως δεν περιγράφετε την αστική τάξη αλλά μάλλον τα κατάλοιπα της φεουδαρχίας που συνδέουν την υποανάπτυξη με την επιβίωση τους, τα οποία καλά κρατούν στη σύγχρονη εποχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα